Caravana Culturii Pacii

10 09 2008

Editia 2008-2009 a Caravanei Culturii Pacii (un grandios proiect de durata al Renatei Verejanu, lansat in 1993 la nivel national, si in 1995 la nivel international,si care se realizeaza anual, pe parcursul anului de studii,
de catre Organizaţia Mondială a Copiilor Talentaţi)
va fi lansata
Luni,15 septembrie 2008
cu un nou proiect:

Proiectrul “Copiii Talentaţi – spun NU! corupţiei”, este o Campanie anti-coruptie
a voluntarilor de la ONG-urile din Reteaua OMCT care se va desfasura in perioada
15 septembrie 2008 –15 ianuarie 2009 si va cuprinde mai multe localitaţi din raioanele Drochia, Hincesti, Straseni, precum şi localităţile municipiului Chişinău. Proiectul implica un numar sporit de ONG-uri de nivel national si local, ONG-uri mass-media, administratia-publica locala, institutii de invatamant, institutii culturale etc. menite sa sporeasca promovarea transparentei si responsabilitatii civice in procesul de combatere a coruptiei.

Obiectivul strategic al Proiectului “Copiii Talentaţi – spun NU! Corupţiei” este un serios imbold de consolidare a capacitatilor ONG-urilor din Reteaua OMCT, si sporirea rolului ONG-lor noastre de nivel national si local in lupta cu coruptia, a concretizat Renata Verejanu. – Voluntariii de la Organizatia Mondiala a Copiilor Talentati, de la Cluburile Consiliului Europei, de la ONG-urile mass-media din Reteaua OMCT spun un NU hotarat coruptiei, si, evenimentele pe care le vor desfasura in cadrul proiectului vor fi un pas inainte in intimidarea acestei boli molipsitoare care se numeste coruptie.

Proiectul constituie o Campanie de lupta cu coruptia realizată prin metode moderne şi originale. Proiectul va fi promovat prin editarea obiectivelor, activitatilor si produselor proiectului in peste 20 de blog-uri ale ONG-urilor din Reteaua OMCT, in Ziarul “Copiii Europei” şi Revista “Micul Print”, precum si in blog-ul special al proiectului, “Microfonul liber si…independent – spune Nu! coruptiei”
Agentia Tinerilor Jurnalisti

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: